November 30, 2010

Lucky me :(

Assalamualaikum.

Sekarang aku dalam mood yang sangat TAK BEST ! Why ? Sebab esok aku dah nak kena daftar sem baru and kuliah start next week T__T. Penat tau. Cuti sekejap sangat. Balik rumah sewa, hujan la pulak sepanjang jalan. Dengan 4wd yang ulang alik lalu jalan tu. Kalau nak tau, jalan tu banyak kereta jenis tu sebab ada projek KTM. Tapi tak kan la sampai semua nak pakai kereta tu. Aku rasa semua suka kereta tu la sekarang ni. Huh, tak faham betul. Sampai je rumah, tengok2 fiza pun sampai. So, pas mandi semua operasi kemas bilik pun bermula. Kejap lagi nak kuar, lapar gila ni. Adoii, aku makan sikit je kat rumah tadi (menyesal pulak). To my kembo, maaf la fon basah tadi kena hujan. :) Tapi still okay la, hua3. 

Haish, sedih tengok laptop ni keypad tunggu masa nak tercabut, mana nak cari duit. I'm totally broke right now. Kasut pergi kelas pun koyak, beg nak pergi kelas pulak basah. Poor me :( Takpe la, maybe pas ni ada la tu durian runtuh. Harap-harap la. And the worst part is, malam ni aku tidur alas tikar je. Huaaaa T__T. Tadi pergi bayar bil, aku pulak lupa nombor broadband. The, pakai nombor IC je, sekali dia cakap dah terminate. Watta, adoii la. Aku kena blacklist menda tah. Pas tu, bila mintak nombor breukband aku kat kak aku, aku pergi sekali lagi. Baru boleh. Bodoh !!

Dah la, malas nak cakap. Esok nak bangun awal. Bye

p/s: Wish me luck :)

November 16, 2010

Qarl Lucky Followers

Assalamualaikum...


Nampak, nampak x?? haa, I dipilih jadi follower bertuah QARL, toce, toce, toce. Kalau you all tak percaya, try la usha blog Carl. Mesti you all nampak header blog I yang macam apa lagi tu dekat c 2 =_='. Apa-apa pun, bangga la jugak I kan, kalau nak di compare dengan bloggers yang lain, jauh lagi I nak jadi macam diorang. Maaf la kalau kena layan kejakunan I nie, hehe. Actually, this is one of his project just to appreciate his followers. He choose 15 followers, male and female RANDOMLY and review it as his lucky follower. This is his number 6 project which means there are 9 projects will be coming out soon. Can't wait for it. Keep it out :)

p/s: Not to forget, have a blessed EIDUL-ADHA everyone :)