April 02, 2011

5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

Assalamualaikum..


Tengok tajuk atas ni macam best kan? bukan macam, tapi memang best giler and dah ramai yang join projek gempak yang dianjurkan oleh Denaihati.com ni. satu projek yang sangat berguna, tak rugi blogger join. okay now, jom tengok blog siapa yang aku selalu kunjung.

let's check it out y'all~~


Bittersweet - blog yang banyak berkongsi cerita tentang kehidupan beliau, banyak memaparkan gambar berbanding penceritaan. naiss :)



acanmunie - blog peribadi seorang student yang kreatif dalam DIY dan terdapat juga tutorial pemakaian selendang. selain itu, turut menceritakan kehidupan beliau dan sangat ramah membalas komen :)



bella de la rossa - juga blog peribadi seorang yang cantik yang selalu membuat review tentang tempat makan yang menarik yang pernah beliau kunjungi dan juga seorang tokey selendang. 



YOUsoF | Masih Ada Plan B - satu blog yang sangat simple tapi sarat dengan nasihat dan teladan. tuan blog yang sangat baik :)



Billy Info - satu blog yang menyampaikan info-info menarik tentang perkara yang kecil hinggalah besar.



well, tunggu apa lagi jom join projek ni untuk support blogger-blogger Malaysia. thanks to Bittersweet cause tag me. aku taknak tag mana-mana blogger sebab bagi aku semua perlu join tanpa perlu di tag. sekian, harap kerjasama anda untuk join projek ni bersama :)