May 28, 2011

panda terbiar

#my condition right now#


credit to tumblr




p/s: harap-harap mohsin diterima, kah3

May 25, 2011

bubbling

Assalamualaikum..


pernah tak rasa macam nak karang cerita but all of sudden #Plupp dah lupa nak cerita apa. untuk aku memang selalu la tapi kesian gak dengan diri sendiri yang cepat sangat hilang tumpuan kalau kena kacau ==' satu lagi penyakit aku yang memang selalu kena bila ak cakap pasal benda lain padahal dalam kepala fikir dah benda tu. then bila kawan-kawan cakap aku merepek, mula la aku cakap konon aku betul. fight gila-gila. kalau macam aku berdua je memang yang kawan aku kalah, tapi bila time ramai #Bamm aku kena.


ada ke penyakit ni? rasa macam datang dari diri sendiri je. tapi apa-apa pun sekarang memanglah sangat bosan ya amat dok rumah. nak pergi cari part time dah nak pergi kenduri pulak hujung bulan ni. semua kena hold dulu. tapi untuk kaki movie macam aku, sangatlah pelik sebab satu movie aku tak pergi tengok lagi, tsskk tsskk. sebabnya takde teman aku nak gelak golek-golek sekali. pathethic gila, lepas tu mula la melayan drama-drama kat tv sampai aku rasa aku dah boleh jadi director sebab tak puas hati dengan cerita tu T_T



credit to tumblr


sekarang mula tengok Korea punya Variety Show. kah,kah,kah tak larat aku nak gelak. tapi banyak yang lama-lama, biasa la baru nak tengok. sebelum ni aku ada je tengok drama Korea but not crazy about them. tapi semua dah berubah lepas kawan aku asyik bagi video2 variety show yang lawak2. pernah aku saja keluar online dekat luar sorang2. masa tu aku tengok satu variety program ni, punya cover nak gelak, ak sengih je. tah apa orang fikir kan??




p/s: mak bagi green light arr pergi rumah Dibah, deeeeee :D

May 24, 2011

Change

hi there , lama tak update kan? bukan apa, bila je nak start type terus jadi malas gila. tapi aku baca je apa yang korang update kat blog cuma ak je yang taknak update blog sendiri. malas, malas, malas... lagipun busy cari kerja la, yess i know, i know poyo gila kan padahal dok rumah makann, tengok tv, tido, makan and ulang benda yang sama hari2. tak lupa drama2 kat tv yang takleh miss langsung kalau tak rasa macam OMG apa jadi hari ni dekat dia 2, dia ni =='.

rasa macam loser gila kawan2 ada yang dah kerja and bakal dapat first gaji pun, tapi nak diikutkan diri ni sama macam tak ready nak kerja. rehat sebulan boleh? dah 3 tahun study yang mana result last sem paling disaster gila. yeah, ak dah tau result aku and as i imagine, teruk ya ampun but yang happynya ak dah habis blaja weh. diploma la, hehehhhehehe. okay tak sabar tunggu hujung bulan nak pergi kenduri, makan tauhu busuk and kawan aku nak balik Malaysia. Nahahahahaha, tak sabar kot sebab dah tak larat gaduh dengan dia dlm skype. dididididi

lepas 2 ada pulak ajak pergi picnic, tau la sekarang spring pun tapi negara kita takde musim. panas la nyot (padahal aku ajak g hiking lagi la melampau) well i'm looking forward to it. okay dah lapar, gotta go ~






p/s: i miss the old times with my crazy housemate, but now everything has change :'[