June 08, 2011

bad things gone, good things come

assalamualaikum..


kalau dulu aku fikir macam mana jaga orang sakit, entah aku boleh jaga atau tak sekarang kalau orang tanya aku dah boleh jawab BOLEH PUNYA. mak aku sakit baru-baru ni and as the youngest and the only one yang ada dekat rumah, semesnyalah aku yang bertanggungjawab kan? Alhamdulillah sekarang mak aku dah pun keluar hospital, nak kata sihat sangat tu tak la but better than before.



bila dah mak sakit, plan masa cuti pun semua tak jadi. tapi okay gak la, kakak and abang aku balik berkumpul je dekat rumah. the saddest part is, aku celebrate birthday dekat hoospital, kah3. sepanjang aku jaga mak dekat hospital tu, banyak karenah orang aku jumpa. ada yang lawak, ada yang macam nak bagi penyepak je. aku sempat kelaskan lagi doktor and nurse yang aku suka. actually bagus jugak semua plan tak jadi, tau la perangai orang macam mana.



walaupun sedih tak dapat pergi mana-mana, tapi happy jugak sebab family aku akan bertambah sorang lagi, hoyeahhh. harap2 baby girl, sebab dah pening kepala dengan hero-hero. tetiba dah lupa nak cerita apa. till here, daaa





p/s: bukan nak kata tapi nak cakap, jangan jemput orang pergi kenduri korang kalau niat tu nak suruh orang wat kerja, tak ikhlas okay ( adik burung bukan kenduri rumah ang, jangan risau )