December 21, 2011

a sudden thought

Hari datang waktu berlalu,
Simpan kenangan tentang masa lalu,
Tak mungkin lupa akan waktu itu,
Sentiasa ada dalam ingatanku,

Kau lupa kata-katamu dulu,
Sehingga seksa jiwa dan ragaku,
Terkapai-kapai menunggu kamu,
Lupa pula kau sudah ada yang baru,

Sia-sia perasaan hatiku padamu,
Menunggu sesuatu yang takkan berlaku,
Pergilah kamu pada yang satu,
Tinggalkan aku dengan hidup yang baru.






*tiba-tiba ingat kisah dulu, tsskk



December 07, 2011

Bye

assalamualaikum



yawn XO. Dalam kepala nak taip macam-macam, bila dah taip tak boleh nak luah pulak. Dari pagi tunggu abang, katanya nak ke Shah Alam hari ni. Tak pulak sampai-sampai, well as expected. Mak dah boring, tah keluar ke mana la. Ada je kerja nak dibuat. Me? Dari pagi cari line internet yang laju tak jumpa-jumpa and akhirnya jumpa jugak. Boleh la. I'm still jobless man, and never proud to be this one. This is my damn crisis that I really hate to bring it on. But I still did, om. Lepas tu kena pulak jumpa dengan orang yang suka menanya macam-macam padahal jawapan depan mata. Dugaan-dugaan.



Takpe lah, mulut orang bukan boleh ditutup ye dak. Baik fikir ke depan. Sekarang ni asyik terlayan lagu-lagu LeeSsang la pulak. Suke pulak layan rap sekarang, padahal kalau rap maunye semput. Rase nak buat wishlist, tapi rase pulak x mampu nak tunaikan and last sekali kecewa. Kalau tahun ni, nasib tak menyebelahi aku, I hope next year gonna be my year. My year of success, InsyaAllah.



p/s: Off to Shah Alam-Pahang. Long, long journey :)