August 31, 2012

really?


A very short lesson in Psychology;

When a person laughs too much, even on stupid things, that person is sad deep inside
When a person sleeps a lot, that person is lonely
When a person talks less and if he talks fast, that person is keeping a secret
When a person can’t cry, that person is weak
When a person eats in an abnormal way, that person is in tension
When a person cries on little things, that person is softhearted
When someone asks about you although that someone is busy, he/she really loves you





i found this on tumblr, just for fun :)


August 30, 2012

this is how it is now




I thought it was just me who got so emotional, but then someone else noticed it.
Well it seems so far now and I'm tired of trying.
You make it hard man.
I'll get over it long long time ago.



August 27, 2012

raya lagi

Assalamualaikum...


It's been a long time right? Kinda miss my blog, but not in the mood to update it. Raya pun dah berlalu, tapi still tak terlambat nak cakap Happy Eid Mubarak to all. Best raya, tapi banyak macam rush sampai plan tak menjadi. Tapi apa kisah, asalkan raya. Dimeriahkan lagi dengan anak-anak sedare yang semua pun dah besar-besar. Yang kecik molek ada jugak, tapi lain cerita la dengan ynag besar kan.

Tak ke mana pun raya, kawan balik kampung. Well rumah dia yang satu-satunya aku pergi time raya 1st. Gambar family tahun ni tak lawa sebab background macam ape je. Tahun ni la aku tak makan ketupat, waaaa. Tak terasa nak makan, letih. 2nd day pergi beraya rumah tunang abang, minum air kelapa. Tapi tak sempat pergi rumah orang lain dah sebab ada orang nak dtg beraya rumah.

Kembo balik lambat sikit, raya kami berjalan-jalan ke Penang je. Dah anak-anak sedare nak tengok Expandable, sekali kami je yg boleh. Diorang bawah 18, kah3. Lawak betul budak2 bujang 2. Kuar beraya rumah kawan2, tapi xde gambar la. Ada dengan orang lain. Next 2 week dah kena masuk study, huhuhuhu. Nak  duk rumah je, kat Kedah. Best!!




Till then~~