October 13, 2012

a day out

Yes I don't have many friends here, but that doesn't mean I am alone. Tapi bukan langsung tak mau berkawan, just dah besar ni macam malas sangat nak attached dengan orang. Kadang-kadang rasa mcam tak sesuai duduk sini pun ye gak. 


My insecurity kills me.


But screw all that, I just need my family to be there when i'm in need and others don't really matter. Of course we needed HIM too. This is compulsory.


Lately rasa macam lain sikit. Semua macam serba tak kena. Asyik nak naik angin je keje. Hati ni dah sampai Kedah. Jasad je kat Shah Alam.


Apa-apa pun, best pergi piknik hari tu. Lagi best kalau Mak Ndak Seha ada, but my moms doesn't like coming here :(


This kids really know how to play. Layan die pun dah boleh hilang masalah yang bersarang kat kepala. Kids really makes you feels better. Die main layang2 dengan abahnya and I was palying with my nephew. Lawak betul, masing2 tak reti main. 


Naik je jatuh, naik je jatuh balik. Last2 fedup. Pergi round main alat senaman. Balik tu layan Adam Hawa and tido. The next day, meeting my friend at ts. Macam biasa kalau dengan dia msti akan sesar sepanjang hari.

Should I call her the lost friend?? 




To Wani and the other, lain kali boleh la join. hehehe :P