May 08, 2013

eh

Okay sambung balik...


Balik je Shah Alam minggu lepas tu berderet cuti balik. Tapi kan, 30 April memang ending lah. Serious! Aku pun dah malas. Esoknya hari buruh akak ajak keluar. Konon nak mengubat hati yang lara *cewahh, p tengok ironman for the second time. Minggu tu jugak ada oral test Jepun. Nasib hafal sikit malam sebelum tu. Tapi cuak jugak lah. Petang tu ingatkan ada koko, tapi cancel, hewhew. Malam gerak balik SP dengan anak sedare. 

Sepanjang balik SP, aku teman die drive sampai ke G.Semanggol. Yang lain tido. Balik jalan lama, best woo. Sampai SP dah Subuh. Lepas Subuh tido then awal-awal pagi dah kena kejut dengan Kamilah. Petang sikit 3F balik, weeeheuu. Fatihah omeyy sangat.


Petang tu bawak Kamilah potong rambut, lawak gila. Esoknya hari mengundi. Penuh belakang rumah sebab pusat mengundi dekat situ. Banyak la ragam. Wa mengundi jugak, hehe. Petang semua dah balik, tskk. Esoknya baru aku balik. Memang kentang la dari 12 tghari sampai 12 mlm. Itupun ak mintak hantar balik Bukit SUbang. Dah nak balik kolej jadi liat, kesan dari banyak cuti. Sekarang ada problem sikit. Hope boleh settle tanpa mengguriskan hati mana-mana pihak. Doakan...